På våren, den 1 april, äger starten för ett livligt öringfiske rum. Bo hos oss, följ med en båt eller stå på land och dra upp din egen öring!

 

Vi har marker med jakträtt. Bo hos oss och följ med ett riktigt jaktlag ut i skogen för att se vad du kan hitta för vilt! Givetvis måste det passa med deras jaktsäsong.

Kalvöfjorden mynnar så småningom ut i havet. Bo hos oss och följ med en fiskebåt ut genom fjorden för att fiska makrill eller något annat spännande fiske. Du går ombord vid vår brygga.

Åk ribbåt ut bland öarna. Vi kan erbjuda turer via våra samarbetspartners med ribbåt för små eller stora sällskap. Ni bor hos oss, går ombord vid vår egen brygga och kommer tillbaka till samma plats.

Vill du ta dig fram lite lugnare kan vi erbjuda kajak där man glider fram genom vattenytan tyst och stilla och njuter av stillheten. Bo hos oss och upplev fjorden från vattenytan!

Ta in här som motorcykelturist! Det finns många fina motorcykelvägar här i närområdet. Bo hos oss med motorcykeln utanför dörren och gör enkelt dagsetapper ut i Bohuslän, Dalsland och södra Norge!

Hummerfisket startar alltid första måndagen efter 20 september och pågår fram till sista april i Bohuslän. Bo hos oss så ordnar vi så att ni får följa med på ett hummerfiske. Ett riktigt äventyr!

Kontakta oss med dina önskemål så ordnar vi resten!